Twin Spin

Published on Author simon

Twin Spin Slot är ett populärt inslag den välkända spelutvecklaren NetEnts spelportfölj. Denna spännande slot bjuder på en härlig retrokänsla med sitt nästan 80-talsinspirerade tema. Spelet är enkelt och saknar avancerade animationer eller funktioner, vilket många spelare uppskattar. På hjulen trängs symboler i form av klassiska slot-symboler, som till exempel bokstäver, klockor, körsbär och diamanter. Du kommer knappast att bli besviken när det gäller grafik och spelupplevelse i Twin Spin Slot – det finns en anledning till att det är en av NetEnts mest populära slots. Självklart fungerar spelet lika bra på datorn som i mobilen. Nedan ska vi titta närmare på spelautomatens funktionalitet.

Upplägg och vinstlinjer

Twin Spin Slot spelas på traditionella 5 hjul och 3 rader, vilket många av NetEnts slots gör. Dock finns inga vanliga vinstlinjer, utan istället finns 243 olika vinstsätt. Det betyder att du inte behöver ställa in vinstlinjer innan du börjar snurra hjulen, utan det enda du behöver göra är att ställa in insatsnivå samt myntvärde. Det finns tio olika insatsnivåer, mellan 1 – 10, och myntvärdet sträcker sig mellan 0,25 och 12,5. Det innebär att Twin Spin Slot passar spelare som gillar att satsa riktigt stort, men även de som gillar att vara lite mer försiktiga när det kommer till deras insatser.

Bonusfunktioner i Twin Spin Slot

Twin Spin Slot bjuder på några intressanta funktioner, även om spelet utåt sett ser ganska simpelt ut. Det finns bland annat en wild-symbol som när som helst kan dyka upp på hjulen och ersätta alla andra symboler. Det kan som du säkert förstår öka dina vinstchanser rejält. En annan spännande funktion är tvillingfunktionen som får hjul att bli identiska, vilket synkroniserar symbolerna som därmed maximerar dina möjligheter till vinst. Om du verkligen har turen på din sida kan flera, till och med alla fem hjul bli likadana. Twin Spin Slot är helt klart ett spel värt att testa om du inte redan gjort det!