Jumanji

Published on Author simon

Jumanji Slot är en häpnadsväckande vacker och välutformad slot ifrån ingen mindre än NetEnt. Om du sett originalfilmen kommer du att tappa hakan när du klickar dig in på denna slot – här har NetEnt verkligen slagit huvudet på spiken. Introt tar dig med till Jumanjis välkända spelplan och får dig i helt rätt stämning.

I Jumanji Slot får du följa med på ett äventyr i djungeln bland noshörningar och krokodiler. Under tiden du spelar hör du trummor i bakgrunden och en mystisk musikslinga som passar utmärkt till spelupplevelsen. Det är helt enkelt en strålande slot på många sätt. Självklart erbjuds även en hel del chanser till vinst.

Upplägg och insatser

Jumanji Slot har ett intressant upplägg. Här spelar du på 5 hjul, men raderna skiljer sig en del ifrån det annars så klassiska upplägget. Hjul ett har 3 rader, hjul två har 4 rader, hjul tre har 5 rader, hjul fyra har 4 rader och hjul fem har 3 rader.

Det finns tio olika insatsnivåer i Jumanji Slot och myntvärdet sträcker sig mellan 0,01 och 2,00. Vinstlinjerna är 36 till antalet, vilket inte är så vanligt. För att ställa in dina insatser använder du de knappar du hittar under själva spelplanen. Sedan är det bara att börja snurra på hjulen och hoppas på vinst.

Symboler och bonusfunktioner

De symboler som du kan skymta på hjulen i Jumanji Slot består av olika vilda djur samt av bokstäver. Djuren är de symboler som betalar mest i vanlig ordning. Detta är helt klart en slot för dig som gillar mängder av häftiga funktioner och bonusmöjligheter. I Jumanji Slot har de nämligen inte sparat på krutet.

Dels har spelet en wild-symbol (texten “wild”) och dels en scatter-symbol (i form av spelet). Utöver detta bjuds det på flera intressanta funktioner, som Sticky Vines, Monsoon Wilds, Monkey Mayhem, Wild Stampede och även ett intressant bonusspel. Läs mer om funktionerna genom att klicka på frågetecknet som finns längst ner i hörnet på spelet.