Double Stacks

Published on Author simon

Double Stacks Slot är en färgglad och spännande slot ifrån NetEnt som många spelare snabbt fattat intresse för. Anledningen till det är inte att undra på – Double Stacks Slot bjuder på en härlig spelupplevelse på många sätt. Det är faktiskt en ny slot som lanserades under hösten 2018 och här har NetEnt verkligen inte snålat med vinstmöjligheter. I Double Stacks Slot kan du njuta av klassiska free spins-rundor och även en intressant dubbleringsfunktion som kan ge dig riktigt stora vinster. Naturligtvis kan du spela Double Stacks Slot i din mobil, surfplatta och på din dator – oavsett vilket operativsystem du använder.

Så spelar du Double Stacks Slot

Double Stacks Slot spelas på 5 hjul och 3 rader, vilket är helt i vanlig ordning när NetEnt ligger bakom ett spel. På hjulen skymtar du klassiska slot-symboler, så som frukter, en BAR-symbol och en sjua, vilket får denna slot att se ut som en klassisk enarmad bandit. Double Stacks Slot har dessutom 10 fasta vinstlinjer, vilket betyder att du inte behöver ställa in vinstlinjerna innan du börjar spela. Välj mellan tio olika insatsnivåer och välj ett myntvärde mellan 0.01 och 2,00. Någon progressiv jackpott finns inte i spelet, men maxvinsten ligger ändå på 200 000 euro, vilket inte alls är fy skam.

Flera intressanta funktioner

Double Stacks Slot må se ut som en klassiskt och enkel slot, men här gömmer sig ett flertal spännande funktioner som kan leda till större vinster. Först och främst finns en scatter-symbol och får du tre eller fler av dessa kommer du att aktivera spelets free spins-runda. Som mest kan du vinna 50 free spins och självklart kan du vinna ytterligare spins under själva gratisomgången. Utöver denna funktion finns även en Double Stacks-funktion som aktiveras om du får någon av de mest värda symbolerna på ett och samma hjul. Då vinner du dubbelt så mycket! Det är helt enkelt värt att testa Double Stacks Slot.