Halloween Jack

Published on Author simon

Hallowen Jack är en spännande videoslot från NetEnt som släpptes hösten 2018. Den har fem hjul, tre rader och 20 stycken vinstlinjer. RTP-procenten ligger på 96,28 % så det finns bra chanser för dig att kamma hem härliga vinster. Bli inte skrämd av det läskiga Halloween-temat bara!

Insatser

NetEnt brukar erbjuda slotar som har brett spann på insatserna och Halloween Jack är inget undantag. Du kan satsa som minst 2 kronor per snurr och som mest 1 000 kronor per snurr. Du väljer insatsen enkelt genom att ställa in myntnivå och myntvärde sedan är det bara att börja snurra på hjulen. Om du vill slippa klicka igång varje snurr finns det en bra autoplay-funktion du kan aktivera.

Bonusfunktioner

Det finns ett free spins-läge i sloten som ger dig 10 free spins, de aktiveras när minst 3 scatter-symboler dyker upp på raderna. Det finns också walking wilds som ger re-spins samtidigt som wild-symbolen flyttar på sig. Under free spins-läget finns det dessutom tre olika wild-funktioner som kan aktiveras för att ge större chans på vinsterna. Med alla dessa bonusfunktionerna är Halloween Jack en riktigt spännande slot.

Symboler, grafik och ljud

Grafiken är riktigt bra i denna slot, precis som det brukar vara med NetEnt-slots. Utseendet, symbolerna och ljudeffekterna är läskiga och kusliga, och passar således in på temat Halloween. I bakgrunden skymtar ett åskoväder och flygande kråkor, och på hjulen trängs symboler i form av fladdermöss, pumpalyktor och skattkistor. I free spins-läget kan du stöta på liemannen själv som en expanderande wild, om du har tur vill säga.

Halloween Jack är en riktigt snygg spelautomat som bjuder på kusligt skoj. Det märks att det är en relativt ny slot med tanke på den avancerade grafiken och bra bonusfunktioner. Även om sloten har Halloween-tema kan den med fördel spelas året runt. Temat passar perfekt för spelare som är trötta på alla sockersöta och färgglada slots som finns på dagens online casinon och som vill prova något annat.