Aloha! Cluster Pays

Published on Author simon

Aloha! Cluster Pays Slot lanserade på marknaden under 2016 och tog sannerligen spelmarknaden med storm. Bakom denna succé ligger ingen mindre än den ledande spelutvecklaren NetEnt som i samband med lanseringen av Aloha! Cluster Pays Slot blev först med en helt ny funktion för vinst – här är det nämligen antalet symboler du får i en klunga som ger dig vinst. Det finns med andra ord inga klassiska vinstlinjer, utan det enda som krävs är att symbolerna ligger intill varandra. Temat i Aloha! Cluster Pays Slot har baserats på den ljuvliga paradisön Hawaii med sina vulkaner, stränder och intressanta kultur.

Insatser och vinster

Aloha! Cluster Pays Slot har ett annorlunda upplägg, inte bara när det kommer till hur man vinner. Här spelar du nämligen på 6 hjul och 5 rader. Du vinner i spelet genom att snurra fram liknande symboler intill varandra (i en klunga), det finns alltså inga klassiska vinstlinjer i denna omtyckta slot. Välj mellan tio olika insatsnivåer och värdet på mynten du spelar med sträcker sig mellan 0,01 – 2,00. Därmed kan du satsa upp till hela 200 euro som mest. Det innebär att Aloha! Cluster Pays Slot passar både storspelaren och den som gillar att vara sparsam med sina insatser.

Symboler och bonusfunktioner

Med tanke på det vackra tema Aloha! Cluster Pays Slot bjuder på är det inte förvånande att hjulen pryds av snäckor, vackra blommor, kokosnötter och hawaiianska masker. Den högst betalande symbolen är den stora, röda masken. Utöver det spännande upplägget med vinster i Aloha! Cluster Pays Slot bjuds det även på ett flertal intressanta funktioner. Dels finns en free spins-runda som aktiveras när du landar tre eller fler scatter-symboler. En annan funktion är Sticky Win re-spins, som får de vinnande symbolerna att stanna kvar på hjulen samtidigt som övriga symboler ersätts av nya. Det kan, som du säkert förstår, ge dig extra stora vinstmöjligheter!