Spinata Grande

Published on Author simon

Spinata Grande Slot är en av NetEnts mest populära slots. När du öppnar detta spel kliver du rakt in i en färgglad mexikansk fiesta med pinatas och en och annan sombrero. Att detta blivit en succé är knappast märkligt – här bjuds det helt enkelt på underhållning i världsklass.

Så spelar du Spintata Grande Slot

Spintata Grande Slot har ett klassiskt upplägg med 5 hjul, 3 rader och 40 vinstlinjer. Detta är ett spel som passar både dig som gillar att satsa högt och lågt, då du kan satsa mellan 0,20 euro upp till hela 200 euro. Myntvärdet sträcker sig mellan 0,01 – 1,00. För att komma igång behöver du bara starta spelet och ställa in dina insatser med hjälp av knapparna under spelplanen.

Bonusfunktioner

Spintata Grande Slot är inte bara ett vackert spel, det är även ett spel med många intressanta vinstchanser. Först och främst bjuder spelet på en maxvinst på hela 120 000 mynt. Det finns även kolossal-symboler som kan täcka upp till två rader och tre hjul. En wild-symbol kan ersätta alla andra symboler och sist men inte minst finns ett mini-spel som kan ge dig extra snurr eller extra mynt.

För- och nackdelar med Spintata Grande Slot

Det finns både för- och nackdelar med Spintata Grande Slot. Vi börjar med fördelarna. Spintata Grande Slot är ett otroligt välgjord och vacker slot med ett fantastiskt glatt tema. Spelet bjuder på flera intressanta funktioner och symboler som kan maxa chanserna till vinst. Eftersom spannet för insatser är så brett, passar Spintata Grande Slot både för dig som gillar att satsa högt och lågt.

Det finns få nackdelar med Spintata Grande Slot, men en av dem kan vara att spelet saknar progressiv jackpott. Dock kompenseras detta med en härlig maxvinst på härliga 120 000 mynt. Många spelare uppskattar dessutom ett spel med mer avancerade bonusfunktioner – Spintata Grande Slot är ett ganska enkelt spel. Vi rekommenderar att du testar spelet gratis innan du väljer att satsa pengar ur din egen plånbok. Lycka till!