Lost Relics

Published on Author simon

NetEnt har en unik Cluster pay-kategori. Cluster pay är ett annorlunda sätt att vinna när du spelare videoslots. Istället för likadana symboler på en vinstlinje ska du få likadana symboler i ett kluster för att vinna. Lost Relics är en av speltitlarna med Cluster pay-funktionen som går att hitta inom den här kategorin.

Lost Relic lanserades i maj 2018 och är en videoslot med ett intressant arkeologitema. Sloten har enkla funktioner samt några trevliga bonusfunktioner som gör att spelet fångar spelarnas intresse och sedan håller det. Målet är att hitta skattkistan och det görs genom att du först måste ta dig till free spins-läget.

Hitta den gömda skattkistan

För att få chansen till den gömda skattkistan måste du först ta dig till free spins-läget. Det görs genom att först snurra fram tre scatters. Då blir du tilldelad 10 gratis snurr och får möjligheten att gräva fram kistan. Kistan gömmer sig bakom spelplanen och för varje vinst kommer en del av kistan fram.

När hela kistan avslöjats blir du tilldelad vinsten som gömde sig inuti. Det finns tre olika storlekar på skattkistan och priserna varierar en del mellan de olika kistorna. Skatterna kan bestå av allt från wilds och extra free spins till trevliga myntvinster. Det är omöjligt att gissa vad du kommer få.

Extra bonusfunktioner

Skattkistan är en av funktionerna där du kan vinna större vinster men det är inte den enda funktionen. Lost Relics har nämligen extra wilds- och scatter-symboler. Triggar du igång extra wild-funktionen kommer det dyka upp tre wilds på spelplanen. Symbolerna hamnar endast på de symboler som inte ingår i en vinnande kombination.

Som mest kan du få 15 wilds med hjälp av denna funktionen. Extra scatter-funktionen väljer en symbol inom ett vinstmönster, som blir en scatter-symbol istället. Det behövs som sagt tre scatters för att du ska ta sig till bonusspelet och med hjälp av extra scatter-funktionen kan du få scatters utan att behöva snurra hjulen.