Berryburst

Published on Author simon

Nu har den äntligen kommit ut, uppföljaren till det populära spelet Starburst. Berryburst lanserades i augusti 2018. Det är en kombination av Starburst och de klassiska spelautomaterna med ett frukttema. NetEnt har inte hållit tillbaka när de skapade denna videoslot och det märks på alla funktioner och den snygga designen. Här vinner du när du får minst fem symboler i ett kluster istället för linjer, vilket gör spelandet lite mer unikt och roligt eftersom det är något som inte hittas särskilt ofta. Får du 15 symboler i ett kluster vinner du en av toppvinsterna. Spelet passar alla spelare och finns tillgängligt på alla enheter!

Insatser och linjer

Här finns det inte några svåra bonusfunktioner du måste snurra fram för att vinna. Eftersom sloten har Cluster pay-funktion, vilket betyder att du vinner när det snurras fram minst fem symboler i ett kluster, är det möjligt att vinna väldigt mycket. Framförallt om du skulle få alla symboler i ett kluster. Insatserna är dessutom justerbara, genom att välja en insatsnivå och sedan myntvärde kan insatsen ändras mellan 1 krona upp till 2 000 kronor. Det finns 10 nivåer och ett myntvärde mellan 0,01 – 2,00. Med högsta insatsen är det möjligt att vinna relativt mycket pengar. Berryburst är en slot som är mycket enkel att lär sig.

Bonusfunktionerna

Berryburst har som sagt inga komplicerade funktioner utan här finns det endast de populära wild-symbolerna och re-spins. Wild-symbolen är både en expanderande och en Sticky Wild. Den dyker upp rätt ofta och expanderar över ett helt hjul och sedan stannar den kvar. Ifall du vann något på snurret innan kommer det betalas ut innan re-spinnen startar. Symbolen har ytterligare en funktion och det är att den triggar re-spins. När re-spins snurrar har du chansen att vinna ännu en re-spins. Fem re-spins är det högsta antalet re-spins du kan få i rad. Får du högsta antalet re-spins vinner du dessutom 500x din insats.