Warlords: Crystal of Power

Published on Author simon

Spelet Warlords: Crystal of Power Slot är ännu en spelmaskin från den svenska spelutvecklaren NetEnt. Sloten har 3 rader, 5 hjul och 30 stycken vinstlinjer. Spelet, som släpptes år 2016, är en fantasyslot som är fylld med action och andra spännande upplevelser. De tre huvudkaraktärerna, samurajen, prästinnan och barbaren gör upp om spelets rikedomar. Förutom en intern kamp har de också skapat extra vinstmöjligheter för dig i form av olika bonusrundor. Till din hjälp har du också wild-symboler som ersätter alla andra symboler när den dyker upp under en spelomgång. För dig som är ute efter fina vinstchanser och ett spännande äventyr är Warlords helt rätt val.

Maxvinst på 10 miljoner

Warlords bjuder på en maxvinst på otroliga 10 miljoner kronor och till din hjälp har du både specialfunktioner, gratissnurr och bonusrundor. Spelplanen är klassiskt uppbyggd och består av 3 rader och 5 hjul. Lägsta insats per runda är 1,5 euro, vilket motsvarar omkring 15 kronor och som mest kan du satsa 150 euro, vilket är cirka 1 500 kronor. Sett till hur mycket du kan vinna är insatserna ganska låga. Spelets myntvärde värderas i euro och ligger på mellan 0,01 och 1,00. Du ställer själv in hur mycket som du vill satsa med hjälp av reglagen i spelplanens nederdel. Spelmaskinens RTP ligger på 96,89 %.

Symboler i Warlords: Crystal of Power slot

Som alltid när det handlar om NetEnt kommer du att få uppleva både snygg grafik och en tydlig röd tråd. Det realistiska introt visar hur huvudkaraktärerna får ta emot var sin diamant från sina djurföljeslagare. Bakgrundsmusiken, temat och symbolerna samverkar för att skapa en stark helhet. När du snurrar hjulen kommer du att spinna fram de tre djuren som består av en varg, en svart panter och ett vildsvin. Bilden av samurajen är värd 300 mynt, prästinnan är värd 200 mynt och barbaren är värd 100 mynt. Spelets tre olika scatter-symboler kan ge gratissnurr och multiplicera din vinst. Testa gärna i demoläge innan du satsar pengar!